Cum alegem o cada cu hidromasaj?

Cand cautam o cada cu hidromasaj trebuie sa avem in vedere ca acest lucru este o investitie substantiala pentru casa noastra.

Desi nu este imperios necesar sa detineti un jacuzzi, acest obiect este totusi o investitie foarte buna. Daca va decideti sa va cumparati unul, tineti cont de urmatoarele aspecte:
Forma – de la jacuzzi oval pana la cel in forma de bob de fasole, puteti alege ce forma va doriti. Iar daca doriti un jacuzzi pentru gradina, oferta e si mai diversificata.
Numarul de persoane – exista jacuzzi pentru una, pentru doua sau pentru mai multe persoane. Depinde de marimea baii dvs si de cate persoane il vor folosi odata.
Duzele – acestea trebuie plasate strategic, astfel incat sa va maseze spatele, picioarele si alte grupe de muschi care trebuie masate.

Cele mai populare cazi cu hidromasaj sunt ingropate sau deasupra solului dar fiecare instalare are pareri pro sau contra.

Cele montate deasupra solului sunt mai ieftine si mai usor de instalat si mutat in alta locatie, dar consumul de energie este mai mare decat la cele ingropate

Cele ingropate nu pot fi mutate dar nici nu se depreciaza asa usor fata de celelate.De asemenea pierderea de caldura este mai mica.

Dar pentru cele ingropate pretul este mai mare si este necesara excavatia.

Trebuie ales in functie de cat de mult doresc sa stau in acea locatie unde este instalata cada cu hidromasaj.Daca locatia este permanenta este de preferat varianta ingropata.

Dupa ce am ales varianta de instalare trebuie sa ne hotaram la numarul de locuri si la schemele de pozitionare pentru confortul si relaxarea noastra.

Cea mai populara cada cu hidromasaj are 5 locuri dar si cele de la 2 si 7 locuri sunt cautate.Trebuie ales in functie de cat de mare este familia.De exemplu daca suntem recent pensionati si copii au plecat de mult atunci o cada de 2 persoane este alegerea ideala.Daca stim ca aceasta cada este folosita de mai mult de 2 persoane atunci alegerea ideala este cea de 5 locuri.

Daca invit mai mult de 2 persoane pentru a petrece acasa atunci aleg varianta de 7 persoane.

In afara de numarul de locuri trebuie aleasa si pozitionarea lor.Daca pentru cazile cu hidromasaj simple locurile sunt numai pentru varianta sezut la celelalte mai apare si varianta intins pe spate unde numarul de jeturi care actioneaza asupra corpului simultan este mai mare.

Un alt lucru important este sistemul de purificare al apei.

Acesta trebuie sa fie cu ozon sau UV pentru a reduce substantial cantitatea de chimicale pusa cada cu hidromasaj.

Daca Spa-ul are sistem de mentinere al nivelului apei constant si celelalte sisteme incluse atunci putem spune ca avem un jacuzzi perfect echipat.

De asemenea sistemul audio daca este cat mai bine pozitionat si protejat la apa este un plus.

Acum exista un sistem audio care comunica prin bluetooth si este perfect ascuns in interior.

Numai dupa ce vom testa o cada cu hidromasaj vom sti care este varianta care ni se potriveste cel mai bine.