Water Treatment and Conditioner

Spa Marvel®

Goleste continutul unei sticle de Spa Marvel Water Treatment and Conditioner® in apa din SPA si bucura-te de toate beneficiile naturale pentru trei luni.
Spa Marvel® este o formula unica de enzime naturale, minerale si extract de plante care nu contine nici un element chimic.
Este facut din componente care contin proprietati de hidratare ale pielii, Spa Marvel® este complet natural si este o alternativa sigura la metodele traditionale de tratare a SPA-ului.
Spa Marvel® este cel mai simplu si sigur tratament pentru SPA care exista astazi pe piata.
Apa din SPA va fi fina, clara fara miros, fara spuma fara iritati asupra ochilor si pielii iar pielea va devinii fina si hidratata.
Dupa trei luni de folosire se pune alta sticla de Spa Marvel Water Treatment and Conditioner in apa deja tratata.
Spa Marvel® Filter Cleaner

Spa Marvel®

Spa Marvel Filter Cleaner este un produs care curata in profunzime si este creat special pentru a inlatura uleiul, parul si murdaria din filtru fara a folosi acizi .
Cele mai multe mirosuri apar in apa din cauza filtrului contaminat.
Utilizand Spa Marvel Filter Cleaner regulat va ajuta sa eliminati mirosurile neplacute din SPA.
Spa Marvel® Cleanser

Spa Marvel®

Solutia ideala pentru curatarea SPA-ului inaintea folosirii Spa Marvel® Water Treatment.
Spa Marvel® Cleanser este de fapt cel care curata in profunzime toate tevile si conductele inlaturand toate reziduurile organice, minerale si chimice din SPA.
Spa Marvel Cleanser trebuie folosit chiar daca SPA-ul este nou pentru a inlatura toate reziduurile rezultate in procesul de fabricatie.
Prelungeste viata Spa-ului si a elementului de incalzire.